Web kameros
Privatumo

politika

Liepkalnio pramogų parkas ir kavinė veikia! Rugpjūčio 15 d. dirbsime nuo 12:00-22:00.

Web kameros

UAB „Trade State“ supranta, kad Jūsų privatumas yra Jums svarbus ir Jums rūpi kaip asmens duomenys yra naudojami ir duomenimis dalinamasi internete. Mes gerbiame ir vertiname kiekvieno www.liepkalnis.lt lankytojo privatumą.

  1. Ką apima ši politika?

Ši politika taikoma tik mūsų svetainei www.liepkalnis.lt . Mūsų svetainėje gali būti nuorodų į kitus puslapius, tačiau mes neatsakome už tokių puslapių privatumo politikas.

  1. Jūsų teisės
    • Kaip duomenų subjektas Jūs turite sekančias teises:
      • teisę būti informuotam apie mūsų renkamus duomenis;
      • teisę susipažinti su Duomenų valdytojo surinktais duomenimis;
      • teisę į netikslių, neišsamių ir (ar) neteisingų duomenų ištaisymą;
      • teisę būti pamirštam;
      • teisę uždrausti (apriboti) duomenų naudojimą;
      • teisę į duomenų perkeliamumą;
      • teisę prieštarauti naudoti duomenis konkretiems tikslams;
      • teises, susijusias su automatizuotu sprendimų priėmimu ir profiliavimu.
    • Esant bet kokiems nusiskundimams, galite kreiptis tiesiogiai į mus su atitinkamu prašymu ar skundu, taip pat teisės aktų nustatytais atvejais kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją. 
  1. Kokius duomenis mes renkame?
  1. Kaip mes naudojame Jūsų duomenis?
    • Tais atvejais, kai mes renkame asmens duomenis, duomenys tvarkomi ir saugomi ne ilgiau nei tai yra būtina, atsižvelgiant į konkretų tikslą, kuriam renkami duomenys.
    • Jūsų asmens duomenys naudojami:
      • atsakymui į Jūsų užklausimus;
      • kokybiškam Jūsų naršymui liepkalnis.lt .
    • Visi el. laiškai ištrinami praėjus 6 mėnesiams nuo atitinkamo klausimo išsprendimo.
    • Jūs visada turtie teisę atšaukti Jūsų sutikimą tvarkyti asmens duomenis.
    • Mes nesidaliname Jūsų asmens duomenimis su trečiaisiais asmenimis, išskyrus el. pašto adresą, jeigu davėte sutikimą gauti naujienlaiškį.
  1. Kaip ir kur mes saugome Jūsų duomenis?
    • Mes saugome Jūsų asmens duomenis tik tiek, kiek yra būtina ir tol, kol turime Jūsų sutikimą.
    • Jūsų duomenys yra saugomi serveryje, esančiame Lietuvoje.
    • Duomenų saugumas mums labai svarbus ir siekiame apsaugoti Jūsų duomenis. Tam imamės visų įmanomų priemonių.
  1. Susisiekite su mumis

Jeigu turite bet kokių klausimų, susijusių su mūsų svetaine www.liepkalnis.lt  ar mūsų privatumo poltika, prašome susisiekti su mumis el. paštu info@liepkalnis.lt , telefonu +37069828887 ar paštu Minsko pl. 2, LT 02121 Vilnius.

  1. Privatumo politikos pakeitimai

Tam tikrais atvejais (pavyzdžiui, dėl teisės aktų pokyčių) mes galime pakeisti šią privatumo politiką. Bet kokie pakeitimai nedelsiant bus skelbiami šiame www.liepkalnis.lt  internetiniame puslapyje. Momentas, kai pirmą kartą po privatumo politikos pakeitimo apsilankysite internetiniame puslapyje www.liepkalnis.lt , bus laikomas Jūsų susipažinimo su privatumo politikos pokyčiais momentu. Dėl šios priežasties rekomenduojame reguliariai tikrinti internetinį puslapį www.liepkalnis.lt .

Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudojame slapukus, kad galėtume suasmeninti turinį bei skelbimus, teikti visuomeninės medijos funkcijas ir analizuoti srautą. Be to, svetainės naudojimo informaciją bendriname su visuomeninės medijos, reklamavimo ir analizės partneriais, kurie gali ją pridėti prie kitos jūsų pateiktos arba naudojant paslaugas surinktos informacijos. Toliau naudodamiesi mūsų svetaine, jūs sutinkate su mūsų slapukais.

Slapukai – tai nedideli tekstiniai failai, kuriuos galima naudoti svetainėse siekiant pagerinti naudotojo patirtį.

Pagal įstatymą slapukus galime saugoti jūsų įrenginyje tik tuo atveju, jei jie būtini šios svetainės veikimui. Dėl visų kitų tipų slapukų turime gauti jūsų leidimą.

Šioje svetainėje naudojami įvairių tipų slapukai. Kai kuriuos slapukus įdeda mūsų puslapiuose naudojamos trečiųjų šalių tarnybos.

Mūsų svetainėje Slapukų deklaracijoje galite bet kada keisti arba atsiimti savo sutikimą.

Sužinoti išsamiau, kas mes tokie, kaip su mumis galite susisiekti ir kaip mes apdorojame asmeninius duomenis mūsų Privatumo politikoje.

Jūsų sutikimas taikomas šioms sritims: liepkalnis.lt


Slapukų aprašas paskutinį kartą atnaujintas 2018-05-30:

Būtini (3)

Kad svetainę būtų lengviau naudoti, būtinais slapukais aktyvinamos pagrindinės funkcijos, pavyzdžiui, naršymo puslapiuose ir prieigos prie svetainės apsaugotų sričių. Be šių slapukų svetainė neveiks tinkamai.

Pavadinimas Teikėjas Paskirtis Galiojimo pabaiga Tipas
CookieConsent liepkalnis.lt Stores the user's cookie consent state for the current domain 1 metai HTTP Cookie
JSESSIONID nr-data.net Preserves users states across page requests. Session HTTP Cookie
PHPSESSID liepkalnis.lt Preserves user session state across page requests. Session HTTP Cookie

Statistika (9)

Naudodami statistikos slapukus, kurie renka anoniminę informacija ir teikia jos ataskaitas, svetainės savininkai gali sužinoti, kaip lankytojai sąveikauja su svetaine.

Pavadinimas Teikėjas Paskirtis Galiojimo pabaiga Tipas
@@History/@@scroll|# youtube.com Neklasifikuoti Persistent HTML Local Storage
__utma liepkalnis.lt Collects data on the number of times a user has visited the website as well as dates for the first and most recent visit. Used by Google Analytics. 2 metai HTTP Cookie
__utmb liepkalnis.lt Registers a timestamp with the exact time of when the user accessed the website. Used by Google Analytics to calculate the duration of a website visit. Session HTTP Cookie
__utmc liepkalnis.lt Registers a timestamp with the exact time of when the user leaves the website. Used by Google Analytics to calculate the duration of a website visit. Session HTTP Cookie
__utmt liepkalnis.lt Used to throttle the speed of requests to the server. Session HTTP Cookie
__utmz liepkalnis.lt Collects data on where the user came from, what search engine was used, what link was clicked and what search term was used. Used by Google Analytics. 6 mėnesiai HTTP Cookie
_ga angelcam.com Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. 2 metai HTTP Cookie
_gat angelcam.com Used by Google Analytics to throttle request rate Session HTTP Cookie
_gid angelcam.com Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. Session HTTP Cookie

Rinkodara (16)

Rinkodaros slapukai naudojami lankytojams sekti daugelyje svetainių Tuo siekiama rodyti atskiram naudotojui pritaikytus ir jį dominančius skelbimus – tokie skelbimai vertingesni leidėjams ir trečiųjų šalių reklamuotojams.

Pavadinimas Teikėjas Paskirtis Galiojimo pabaiga Tipas
CM tripadvisor.com Used for viewing embedded content from TripAdvisor, including payment of referral commission fees and user tracking across websites. 10 metai HTTP Cookie
fr facebook.com Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers. 3 mėnesiai HTTP Cookie
GPS youtube.com Registers a unique ID on mobile devices to enable tracking based on geographical GPS location. Session HTTP Cookie
PMC tripadvisor.com Neklasifikuoti 2 metai HTTP Cookie
PREF youtube.com Registers a unique ID that is used by Google to keep statistics of how the visitor uses YouTube videos across different websites. 8 mėnesiai HTTP Cookie
ServerPool tripadvisor.com Used for viewing embedded content from TripAdvisor, including payment of referral commission fees and user tracking across websites. Session HTTP Cookie
SRT tripadvisor.com Neklasifikuoti Session HTTP Cookie
TACds tripadvisor.com Used for viewing embedded content from TripAdvisor, including payment of referral commission fees and user tracking across websites. 2 mėnesiai HTTP Cookie
TART tripadvisor.com Neklasifikuoti 4 dienos HTTP Cookie
TASession tripadvisor.com Used for viewing embedded content from TripAdvisor, including payment of referral commission fees and user tracking across websites. Session HTTP Cookie
TASSK tripadvisor.com Neklasifikuoti 179 dienos HTTP Cookie
TATravelInfo tripadvisor.com Used for viewing embedded content from TripAdvisor, including payment of referral commission fees and user tracking across websites. 13 dienos HTTP Cookie
TAUD tripadvisor.com Neklasifikuoti 13 dienos HTTP Cookie
TAUnique tripadvisor.com Used for viewing embedded content from TripAdvisor, including payment of referral commission fees and user tracking across websites. 2 metai HTTP Cookie
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Tries to estimate the users' bandwidth on pages with integrated YouTube videos. 179 dienos HTTP Cookie
YSC youtube.com Registers a unique ID to keep statistics of what videos from YouTube the user has seen. Session HTTP Cookie